agenda-to.com
concertkalender België Nederland

21-07-2017 - Uitverkocht: Patronaat presenteert Douwe Bob in

Datum: vrijdag 21-07-2017 
Locatie: Openluchttheater Caprera, Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal, Nederland
Start: 19:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Uitverkocht: Patronaat presenteert Douwe Bob in Caprera;
 
Info: Op 15 juli j.l. kondigde de Amsterdamse singer-songwriter in een uitverkocht Caprera aan dat hij op 21 juli 2017 weer een show doet in het Bloemdaalse openluchttheater.

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor Douwe Bob. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land.

Dit jaar vertegenwoordigde hij onder andere Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm met z’n hit ’Slow Down', speelde hij op Pinkpop en tourt hij in het najaar met zijn band. "Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. 1 ding is zeker, het eindigt altijd met een groot feest. Nederland heeft veel geweldige openluchttheaters. Het is zo ontzettend gaaf om op een mooie zomeravond in zo’n prachtige setting in de buitenlucht te spelen. Ik heb erg veel zin om onder de sterren mijn liedjes te gaan spelen”.

Vr 21-07-2017
Caprera
Open: 19:30 u Aanvang: 20:30 u
€ 25,- (ex fee)

Meer info: www.patronaat.nl/21-7-2017/douwe-bob 
Reageer: