agenda-to.com
concertkalender België Nederland

13-06-2017 - De Lassies - CC De Mol

Datum: dinsdag 13-06-2017 
Locatie: Cultuurcentrum De Mol, Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier, België
Start: 14:00 
Category: Concert 
Artiest(en): De Lassies;
 
Info: De Lassies doen alles zelf! Ze zingen, musiceren, lachen, laten lachen, goochelen en dansen. Hoewel ze dat laatste best niet zouden doen. Met de klasse van Wim Sonneveld en de allure van Bobbejaan Schoepen verschijnen ze ten tonele en geven het beste van zichzelf. En van elkaar. En ze dromen.

Ze dromen over lang vervlogen tijden. Toen de wereld enkel in technicolor te zien was. En in de cafés de mooiste liedjes nog uit volle borst werden meegezongen. Over een tijd waarin de jukebox en de briantine keizerlijk regeerden over het land. Over een tijd dat zangers nog bij de Revue wilden.

De Lassies willen voor even terug naar toen.

Sam Verhoeven en Jelle Cleymans zijn al jaren vrienden. Ze weten dus van elkaar dat ze een zwak hebben voor Nederlandstalige liedjes. En als ze heel eerlijk zijn, vooral voor diegene die een beetje vergeten zijn.

Louis Neefs, Toon Hermans, La Esterella, Willy Alberti, Jo Leemans en zo vele anderen passeren de revue. Als jonge honden zullen ze de zaal laten daveren. Maar heb geen schrik, want zingende honden bijten niet. 
Reageer: