agenda-to.com
concertkalender België Nederland

03-11-2016 - Delv!s + WWWater - Charlatan

Datum: donderdag 03-11-2016 
Locatie: Charlatan, Vlasmarkt 6, 9000 Gent, België
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Delv!s; WWWater;
 
Info: ? DELV!S ?

Delv!s komt in Café Charlatan zijn lang verwachte nieuwe nummers uittesten op een levend publiek.

Laten we het even scherp stellen: België heeft geen Sharon Jones. Geen Jamie Lidell. Geen superbe Daptones. Maar België had wél The Wizards Of Ooze, de énige echte funkband die de naam funk in de mond mocht nemen. Tijd voor een nieuwe artiest die weet wat ‘on the one’ betekent én die het echt ‘to the bridge’ kan ‘taken’. Enter: DELV!S, aka Niels Delvaux.

En toch, zo dwars zijn we dan ook weer, Delv!s valt niet zomaar in de funk hoek te duwen. Hij klinkt als Jamie Lidell toen hij net zijn superband Super_Collider aan de kant zette. Stemgewijs is Delv!s één brok funk en soul, muzikaal flirtend met elektronica waar Flying Lotus tuk op zou zijn. Mooiste omschrijving die we op het wereld weidse web lazen over zijn vocaal talent: “Cee Lo Green meets José James.” Zijn grootste troef? Delv!s valt in België met niets te vergelijken.

? WWWater ?

"Humbling power, sacred shower” is het mantra van WWWater, het solo project van Charlotte Adigéry die debuteerde als simpelweg Charlotte op de Soulwax-soundtrack van Belgica - en zowaar de revelatie bleek van de hele soundtrack. Geïnspireerd door het pure van de natuur duikt ze de bossen en beken in om terug te komen met een smakelijk brouwsel van beats en loops. Laat je overspoelen en volg het ritme van de muziek - WWWater zalft zowel de ziel als de benen.

? INFO & TICKETS ?

vvk : €7 // add: €10 
Reageer: