agenda-to.com
concertkalender België Nederland

21-04-2017 - BLØF + support: Tom Tukker - Oosterpoort

Datum: vrijdag 21-04-2017 
Locatie: Oosterpoort, Trompsingel 27, 9724 DA Groningen, Nederland
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): BLØF; support: Tom Tukker;
 
Info: BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland en had vele hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en speelden memorabele optredens op vele plekken, van stadion tot huiskamer en van Ahoy en Ziggo Dome tot op hun eigen festival Concert at SEA.

Maar achterover leunen is geen optie voor BLØF. De band blijft zich ontwikkelen in de zoektocht naar het perfecte liedje. Het leverde ook nu weer prachtige nieuwe muziek op die de band tijdens de tour rondom het nieuwe album voor het eerst live laat horen!

Vrijdag 21 april komen ze terug naar Groningen om De Oosterpoort als vanouds op z’n kop te zetten!

Support: Tom Tukker

Eigenlijk hoef je maar twee dingen te weten over Tom Tukker, hij is extreem muzikaal en super sympathiek. De jonge artiest speelt al tijden muziek, waaronder aan het Conservatorium van Amsterdam en in Serious Talent band Mondae, maar heeft nu voor het solo-pad gekozen. Hij schrijft zijn nummers het liefst in alle rust en zodoende is Ijsland zijn ultieme inspiratiebron geworden. Zijn gloednieuwe EP ‘Rain’ komt 31 maart uit, waarvan ‘Rain is Gone’ de eerste single is. Een song met rijke, melancholieke melodieën en een tekst over verlies en verlangen die laat zien dat Tom een uitstekend vermogen heeft om tekst en muziek te laten samensmelten tot een aansprekend geheel waarmee hij reflecteert op zijn beschouwingen en de romantiek. 
Reageer: