agenda-to.com
concertkalender België Nederland

27-05-2017 - Zlhc: No Turning Back + For I Am King + Supports

Datum: zaterdag 27-05-2017 
Locatie: Beest, 't, Beestenmarkt 3, 4461 CS Goes, Nederland
Deuren: 20:00 
Start: 00:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Zlhc: No Turning Back + For I Am King + Supports Loud & Rising: 20th Anniversary Of No Turning Back!
 
Info: za 27 mei 2017
ZLHC: No Turning Back + For I Am King + supports
LOUD & RISING: 20th Anniversary of No Turning Back!

Eindelijk weer een ZLHC party in ‘t Beest! No Turning Back vieren hun 20-jarig bestaan in 2017 met een nieuw album en een release-tour door Nederland met hun vrienden van For I Am King, en doen daarbij uiteraard hardcore-hotspot Goes aan!

Al 20 jaar zorgen No Turning Back wereldwijd voor kolkende moshpits en massale stagedives die niet zouden misstaan in een Olympisch zwembad. De mix van old school NYHC groove, snelle breaks en catchy sing-a-longs is ontzettend aanstekelijk, en heeft No Turning Back over heel de wereld een unieke reputatie bezorgd. No Turning Back is niet meer weg te denken uit de wereldwijde hardcore scene en komt op haar 20e verjaardag met het nieuwe album ‘No Time To Waste’.

De vier heren en frontvrouw Alma Alizadeh in For I Am King vullen hun brute metalcore met furieuze metal riffs, pakkende melodieën, werkelijk ziedende vocalen en groovende drums. In 2016 bracht de band hun debuutalbum Daemons uit, waarop ze invloeden van oa Darkest Hour, Arch Enemy en Killswitch Engage samen weten te smelten tot een heel eigentijds geheel: heavy en modern maar tegelijk ook melodieus en catchy.

Maar waarom heet de tour eigenlijk ‘Loud and Rising’? Nou, ‘Loud’ slaat op de oorverdovende hardcore/metal en ‘Rising’ voor het opkomende talent. Er komen namelijk nog 2 supportacts bij om de tour compleet te maken. Deze acts kunnen zich de komende tijd aanmelden bij Loud Noise Agency. Stuur een mail met info en links naar je band naar sander@loudnoise.nl en maak kans op een plekje in de ‘Loud and Rising’-tour!

Snelle beslissers halen hun voordeel uit de early bird tickets die tot 1 april verkrijgbaar zijn voor €10 (geen extra kosten!). Daarna zijn tickets in de voorverkoop €13, en aan de zaal op de avond zelf €15.

Aanvang : inloop 20:00
Prijs : early bird €10 vvk € 13 deur €15 
Reageer: