agenda-to.com
concertkalender België Nederland

15-07-2017 - Natalia - In My Blood - Kursaal Oostende

Datum: zaterdag 15-07-2017 
Locatie: Kursaal Oostende, Monacoplein , 8400 Oostende, België
Start: 20:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Natalia - In My Blood;
 
Info: NATALIA MET IN MY BLOOD TOUR 2017

Goed nieuws voor alle fans van Natalia: volgend jaar brengt onze Vlaamse pop- en souldiva een hernieuwde ‘In My Blood Tour’.

2017 wordt een druk jaar voor Natalia en haar fans. Zo zal de zangeres onder meer te zien zijn tijdens het derde seizoen van het VTM-kijkcijferkanon ‘Liefde Voor Muziek’, waar ze liedjes van haar collega-artiesten Clouseau, Bart Peeters, Lady Linn, Isabelle A, Josje en Gers Pardoel naar haar hand zal zetten, en is ze ook terug coach in The Voice van Vlaanderen.

Van haar ‘In My Blood Summer Tour’ verschijnt op 18 december een live-dvd en ze sluit het jaar 2016 muzikaal af zoals ze het begonnen is... met een ijzersterke ballad. Haar nieuwe single Synchronize werd geschreven en geproducet door Jud Friedman, de man achter de vele successen van o.a. Whitney Houston, Toni Braxton en LeAnn Rimes. Synchronize (digitaal verkrijgbaar vanaf 20 december) is een voorbode van de in april te verschijnen In My Blood Deluxe Edition, waarop ook enkele nieuwe songs zullen prijken en het beste van Natalia's deelname aan Liefde Voor Muziek.

Na de release van het album 'In My Blood Deluxe Edition' vat Natalia een hernieuwde ‘In My Blood Tour’ aan. De popster zal andermaal Vlaanderen doorkruisen en haar fans laten genieten van haar goudfluwelen soulstem en podiumpower.

TICKETS
€ 44 - € 34 (incl reservatiekosten)

THEATERMENU
€ 107 (incl reservatiekosten)

RESERVATIE
www.sherpa.be
070 22 56 00 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

ORGANISATIE
Concertevents 
Reageer: