agenda-to.com
concertkalender België Nederland

24-06-2017 - Willem Vermandere - Kursaal Oostende

Datum: zaterdag 24-06-2017 
Locatie: Kursaal Oostende, Monacoplein , 8400 Oostende, België
Start: 11:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Willem Vermandere;
 
Info: Willem Vermandere werd geboren in Lauwe, 1940. Al van kleinsaf groeide de West-Vlaamse bard op in een muzikale omgeving. Het duurt dan ook niet lang vooraleer hij zelf melodietjes begint te componeren en muziek zet op gedichtjes. Op latere leeftijd studeert Vermandere godsdienstwetenschappen te Gent, maar wordt meer en meer beeldhouwer en liedjeszanger.

Vermandere blijft in zijn professionele carrière een bezige bij: hij schrijft zelf zijn teksten en muziek, heeft al meer dan 8 langspeelplaten op zijn palmares staan, en is ook nog actief bezig met tekenen, schilderen en beeldhouwen. Wie kent volgende nummers niet : Bange Blankeman, La Belle Roselle, Blanche en zijn peird, Pierre de beste, Danse macabre, Myn mensen van te lande, enz ….

Samen met zijn trouwe muzikanten-trawanten (zoals Willem ze noemt), Freddy Desmedt (klarinet, dwarsfluit, saxofoon en percussie), Pol Depoorter (gitaren en mandoline) en Bart Caron (contrabas), tovert Willem met woord en klank, luchtig en doodernstig, droevig en blij, levenslustig en soms donker, aaneengeweven met zijn spitste 'vertellementen'.

Een middagconcert in het Kursaal van Oostende met Vlaanderens warmste theatermens, die net zoals echte goede wijn verbetert met het ouder worden, mag je zeker niet missen!

Lat mie maar lopen …

TICKETS
€ 25 - € 20 - € 15 (incl. reservatiekosten)

THEATERMENU OSTEND QUEEN
€ 99 (incl reservatiekosten)

THEATERMENU AU ROI HENRY
€ 79 (incl reservatiekosten)

RESERVATIE
www.sherpa.be
070 22 56 00 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

ORGANISATIE
Walk on the wild side 
Reageer: