agenda-to.com
concertkalender België Nederland

20-10-2017 - AJ Plug

Evenement:
Datum: vrijdag 20-10-2017 
Deuren: 20:00 
Start: 20:30 
Category: Concert 
Artiest(en): AJ Plug 
Genre: Blues 
Info: Vorig jaar moest 't Beest de traditionele opening van de Goese Bluesroute wegens de verbouwing eenmalig aan zich voorbij laten gaan. Dit jaar zijn we er natuurlijk weer bij, met niemand minder dan het Katwijkse Blues-fenomeen AJ Plug!

"AJ Plug is de beste blueszangeres van Nederland (...) Een natuurtalent (...) Een geboren bluesbeest." - Johan Derksen.

De invloedrijke ambassadeur van de blues steekt zijn bewondering voor AJ Plug niet onder stoelen of banken. De carrière van de uit Katwijk afkomstige zangeres gaat sinds de release van haar tweede album Chew Chew Chew in een sneltreinvaart. De cd van de stoere blondine oogst louter jubelende recensies. Zo schreef Music Maker: Ze heeft alle twaalf songs op het album zelf geschreven en die zijn allemaal van topklasse. Alleen al omdat ze diverse stijlen in het bluesgenre beheerst. Dan weer rockt het, dan hoor je weer een tranentrekkende ballad. Gewoon een topplaat! (5 sterren).

Met haar krachtige, gekwelde en altijd van blues doordrenkte vocalen deed AJ Plug voor het eerst van zich spreken in 2014 met de cd Let Go or Be Dragged. Positieve reacties en een vermelding op de cover van het Amerikaanse bluesmagazine Blues-E-News, in het goede gezelschap van o.a. Beth Hart, Susan Tedeschi en Shemekia Copeland, waren haar deel. Recent werd AJ Plug door de Dutch Blues Foundation uitgeroepen tot Dutch Blues Vocaliste 2016.

Kaarten voor de Bluesroute zijn te koop bij de deelnemende cafe's in de binnenstad van Goes!
 
Naam:
Adres:   
  ()