agenda-to.com
concertkalender België Nederland

21-10-2017 - Sisters Of Suffocation + Teethgrinder + Inferum ...

Evenement:
Datum: zaterdag 21-10-2017 
Deuren: 19:30 
Start: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Sisters Of Suffocation + Teethgrinder + Inferum + Bloodrocuted 
Genre: Metal 
Subgenre: death/death/black/crustgrinders  
Info: In december 2016 wisten we, tijdens de verbouwing van 't Beest, de Sisters Of Suffocation te strikken voor een Beest-On-Tour show in Zeelands hardste kroeg De Vrijbuiter. Sindsdien is er veel gebeurd met en rond de band. Onlangs stonden de dames op Lowlands als huisband in Helga's House of Pain waar ze 9 shows in 3 dagen speelden, en 29 september verschijnt bij Suburban Records het debuutalbum Anthology Of Curiosities.
Die plaat heeft niet voor niets als ondertitel A Tribute To Bidi - ook na zijn verscheiden is de illustere ontdekker van deze death metal sisterhood niet weg te denken. Bidi's seal of approval stond altijd garant voor kwaliteit, en dat brengen de Sisters met bakken tegelijk - superieure death metal met invloeden uit de grind, thrash en black metal, alles gegoten in verrassend sterke songs.
De aanhang van de band groeit met de dag, dus mocht je ze nog niet gezien hebben op één van de vele festivals afgelopen tijd, dan is nu je kans de ranks te joinen van één van de meest veelbelovende EN besproken extreme metal bands van nu!

Als support nemen de Sisters een aantal vrienden mee die eveneens veelvuldig van zich doen spreken in de scene. De death/black/crustgrinders van Teethgrinder spelen vooral buiten onze grenzen, maar worden in Nederland vaak gezien in het gezelschap van Anaal Nathrakh. Net niet bij de shows die AN in 't Beest gaf dus we zijn blij dat ze vanavond met SOS meekomen!
Onze zuiderburen van Bloodrocuted vermengen hun onverwacht teutoons klinkende deaththrash met lickjes die dan weer zo uit de Bay Area lijken te komen. Denk aan Kreator die Obscura doen vanuit een Testament-esthetiek en een welhaast Vektoriaans fanatisme. Die vergelijking slaat misschien nergens op, maar het klinkt allemaal supervet!
Het Eindhovense Inferum won dit jaar zowel de publieks- als de juryprijs in de MetalBattle, wonnen de NL Wacken NL finale en stonden zodoende gewoon opeens op Wacken tijdens de International Metal Battle aldaar! Verwacht mechanical death metal in het straatje van Thy Art Is Murder, Gojira en Lamb Of God.

Totale Blitzkrieg dus vanavond in 't Beest, waag het eens jezelf metal te noemen en hier NIET bij te zijn!
 
Naam:
Adres:   
  ()