agenda-to.com
concertkalender België Nederland

21-09-2018 - Rob Klerkx & The Secret

Evenement:
Datum: vrijdag 21-09-2018 
Deuren: 20:30 
Start: 21:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Rob Klerkx & The Secret 
Genre: Rock 
Subgenre: Alternatief/Indie, Rock 
Info:
De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 6% BTW. De deurprijs bevat 6% BTW.

Rob Klerkx is bekend door zijn werk als drummer (o.a. Moke, Paulusma), maar is voornamelijk actief als liedjesschrijver en frontman van zijn collectief Rob Klerkx & The Secret. "In essentie ben ik songschrijver, die ook is gaan drummen. Muziek is zon ontzettend mooi medium om het over de grote onderwerpen van het leven te hebben. Dat kan uit eigen ervaring, maar hoeft niet. Daar zit mijn passie, het willen delen. Universeel willen zijn, connectie maken met andere mensen. Bij mij doen Damien Rice, de late Johnny Cash, PJ Harvey, Radiohead, Wilco, Nick Cave en Chris Robinson van The Black Crowes dat."

De band heeft inmiddels zeven albums uit, waarvan het laatste album Fever Dream eind 2016 verscheen. Fever Dream is wezenlijk anders dan voorganger Magnolia. Het is een krachtige rockplaat met een psychedelisch randje, die is geïnspireerd door (grunge-)voorbeelden uit de jaren 90. Rock die een progressieve kant raakt, met als houvast goede songs.
Krap anderhalf jaar na de release van het zeer goed ontvangen album Fever Dream van Rob Klerkx and The Secret komt dit collectief al met de opvolger, Back To Cumberland. De plaat is ruw, in your face, puur, hard, eerlijk en schuurt, net als het leven en de zoektocht zelf.
 
Naam:
Adres:   
  ()