agenda-to.com
concertkalender België Nederland

03-11-2018 - Claw Boys Claw

Evenement:
Datum: zaterdag 03-11-2018 
Deuren: 20:00 
Start: 20:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Claw Boys Claw 
Genre: Rock 
Subgenre: Rock, Punk, Rhythm-and-blues 
Info:
De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 6% BTW. De deurprijs bevat 6% BTW.

Voor veel mensen is Claw Boys Claw de ultieme Beest-band, zelfs nog meer dan Urban Dance Squad. De band werd in 1983 opgericht, speelde een jaar daarna voor het eerst in 't Beest, kwam vervolgens nog eens 6 keer terug, en zal nu dus voor de 8e keer in 't Beest optreden.

In de afgelopen 34 jaar bracht Claw Boys Claw twaalf albums uit, waarvan twee sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al ruim dertig jaar de kern van de band. In 2008 brachten ze hun veelgeprezen album Pajama Day uit, gevolgd door Hammer in 2013. Dit voorjaar kwam It's Not Me, The Horse Is Not Me uit, en ook voor deze plaat zijn de lovende recensies niet van de lucht. Onlangs stonden de heren in een uitverkocht Paradiso, en de clubtour loopt weer als vanouds.

We zijn blij en trots deze roemruchte formatie weer te mogen ontvangen. Ze hebben door de jaren heen alle Beest-verbouwingen meegemaakt, en komen hier nu dus voor de derde keer op een nieuw podium te staan!
 
Naam:
Adres:   
  ()