agenda-to.com
concertkalender België Nederland

23-11-2018 - Yesshows + The Genesis Project prog night!

Evenement:
Datum: vrijdag 23-11-2018 
Deuren: 20:30 
Start: 21:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Yesshows + The Genesis Project prog night! 
Genre: Rock 
Subgenre: Progressieve rock, Symfonische rock 
Info:
De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 6% BTW. De deurprijs bevat 6% BTW.

Twee van de grootste bands uit de gehele prog-geschiedenis brachten in de 70's de ene na de andere klassieker uit, albums waar nog steeds veelvuldig op wordt teruggegrepen door prog-acts van vandaag. Vanavond een avond vol muziek uit precies die periodes.

Yesshows is opgericht tijdens een progressive rock night in de Boerderij in Zoetermeer. De band bestaat uit vijf topmuzikanten die de muziek van Yes uit de Yessongs periode met dezelfde passie en energie brengen zoals Yes dat in de 70s zelf deed. De reacties van de wereldwijde Yes fans zijn zeer positief. Sommige spreken zelfs over Yesshows als een van de beste Yes tribute bands ter wereld.
Via de website van Yesshows (www.yesshows.nl) kun je de live promo filmpjes bekijken en de reacties van de Yes fans lezen. Wil jij die energie en passie ook voelen, dan mag je dit absoluut niet missen!

The Genesis Project is in 1999 opgericht en heeft in verschillende bezettingen over de jaren heen allerlei shows gegeven waaronder The Lamb Lies Down On Broadway, Seconds Out, Selling Foxtrot en diverse best-of-shows uit verschillende perioden van Genesis. Steeds met een groot succes en daarom is Genesis Project nu weer terug, dit keer met een Best Of 1970-1976 show.
Ervaar de Genesis sound en bombastiek die dit gezelschap akelig dicht benadert.
 
Naam:
Adres:   
  ()