agenda-to.com
concertkalender België Nederland

21-12-2018 - DeWolff + support

Evenement:
Datum: vrijdag 21-12-2018 
Deuren: 20:00 
Start: 20:30 
Category: Concert 
Artiest(en): DeWolff + support 
Genre: Rock 
Info: De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 6% BTW. De deurprijs bevat 6% BTW.

DeWolff is een drie-koppig rock n roll monster uit de zuidelijke streken van eigen bodem. Een vuurspuwende liefdesbaby van de grote 70s rockbands en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. Hun zevende album 'Thurst' is net uit en daarom maken ze in het najaar weer een NL tour. Op vrijdag 21 december spelen ze in Podium 't Beest in Goes en de kaartverkoop is nu gestart!

DeWolff is opgericht in 2007 door zanger/gitarist Pablo van de Poel, broer/drummer Luka van de Poel en zanger Robin Piso. Sindsdien is de band uitgegroeid tot een van Nederlands beste live acts; denk aan Leon Russel meets Deep Purple, The Black Keys meets Allman Brothers. Maar boven alles, DeWolff klinkt als DeWolff. Een oude ziel in een jong lichaam; een excentrieke en flink hard rockende jonge band die in een mum van tijd zes kneiter succesvolle platen en een live album uitbrachten. DeWolff live zien is een ervaring die in je geheugen gekervd staat; het is een mengelmoes van onuitputtende energie, waanzinnig muzikantenschap, aanstekelijk enthousiasme en play-like-its-Your-last-show mentaliteit, wat vrij lastig te vinden is in deze tijd.

DeWolff bracht begin mei hun zevende studioalbum uit: 'Thrust'. In tegenstelling tot hun vorige platen, ging de band nu voor een iets modernere sound. Iets minder vintage, iets meer huidige tijdsgeest. Liedjes met een maatschappijkritische blik, waaronder een aanval op Donald Trump en aanklacht tegen de comsumptiemaatschappij.

Maar er is ook ruimte voor een eerlijk en puur liedje; Outta Step & Ill At Ease gaat over het missen van je familie en vrienden, als gitarist / zanger van een band die alsmaar op tournee is. Kortom, een volwassen en mooie aanvulling in de al indrukwekkende discografie van DeWolff.
 
Naam:
Adres:   
  ()