agenda-to.com
concertkalender België Nederland

29-09-2018 - Certain Animals + Beach Coma + Denise

Evenement:
Datum: zaterdag 29-09-2018 
Category: Concert 
Artiest(en): Certain Animals + Beach Coma + Denise 
Genre: Rock 
Info:
zaterdag 29 september
Certain Animals + Beach Coma + Denise
night of the threesomes!
Deur open 20:30
Aanvang 20:45
Voorverkoop € 7,00
Deur € 8,00
De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 6% BTW. De deurprijs bevat 6% BTW.

Certain Animals serveert smerige rock met een psychedelisch rafelrandje. Meerstemmig en melodieus. Het Rotterdamse trio staat krap een jaar op de planken maar heeft in korte tijd al vele zieltjes weten te winnen. Zo tourden ze afgelopen jaar succesvol mee met de Popronde en brachten zij in een uitverkocht V11 de single Image uit. In de zomer van 2018 kwam de EP Down The Rabbit Hole uit, waarop Certain Animals via het gitaargeweld van de jaren zeventig naar de psychedelica van de jaren zestig reist, en hijst dit alles in een eigentijds jasje.

Beach Coma, garagerock uit Rotterdam, laten zich wars van alle trends inspireren door de betere bluespunk en rockabilly van alle tijden. Sinds 2014 tourt de band door heel Europa, en vorig jaar kwam het eerste album Bad Lifestyle Choices uit, een plaat vol rappe en catchy nummers die in een half uurtje voorbijraast in de beste Trashmen, Oblivians en Cramps tradities!

In het najaar van 2016 stonden Toon Moerland (ex Hallo Venray), Floris Huijbregts en Mark Aarts voor het eerst samen op een podium met mix van stevige riffs, beukende drumritmes, melodieuze solos en refreinen met een hoog meeschreeuw - gehalte. Op de nieuwe EP Saviours die deze zomer uitkwam brengt Denise een veelzijdig geluid: hard en genadeloos met een melodieuze rand. DENISE: probeer er niet aan te ontsnappen, geef u over en bemin haar!
 
Naam:
Adres:   
  ()