agenda-to.com
concertkalender België Nederland

28-03-2020 - De Likt

Evenement:
Datum: zaterdag 28-03-2020 
Deuren: 20:30 
Start: 21:00 
Category: Concert 
Artiest(en): De Likt 
Genre: Divers 
Subgenre: Futuristische funk 
Info: De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Jawel...op 28 maart komt DE LIKT naar Goes! Sinds de oprichting in 2013 is deze futuristische funk sensatie uit Rotterdam vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat aan het spelen en op 28 maart is 't Beest aan de beurt!

In 2015 bracht De Likt hun eerste, self-titled, album met singles als 'Ja dat bedoel ik', 'Finidi George' en 'Bloed aan de muur' uit. Hierop volgde twee jaar van basicly non-stop touren waar de jongens in alle krochten en uithoeken van het land de titel “Het Rotterdamse sloopbedrijf” kwamen verdedigen.

Nadat alles in 2017 noodgedwongen stil kwam te staan, kwam De Likt begin 2018 kei-hard terug met De Derde. Het tweede album met singles als 'Net als toen', 'Kingston Town' en 'Zelf Doen', waarmee de band zich definitief van vaste waarde binnen het Nederlandse live circuit plaatste.

Eind 2019 verscheen 'Ctrl-Alt-Delikt' (zie video), de single die dezelfde naam draagt als het album dat medio 2020 uitgebracht wordt. In aanloop naar deze release gaat De Likt nog één keer het land door en laten zij vast wat nieuwe tracks horen.
 
Naam:
Adres:   
  ()