agenda-to.com
concertkalender België Nederland

29-01-2021 - The Kik VERPLAATST: VAN 13 JUN > 29 JAN

Evenement:
Datum: vrijdag 29-01-2021 
Deuren: 20:00 
Category: Concert 
Artiest(en): The Kik VERPLAATST: VAN 13 JUN > 29 JAN 
Genre: Pop 
Info: De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Beste Beestbezoeker!

**Vanwege de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus gaan alle evenementen van 12 maart t/m 1 september 2020 in 't Beest niet door. Voor de concerten worden zoveel mogelijk nieuwe data gezocht. **

Voor het concert van The Kik is inmiddels een nieuwe datum gevonden. Het is na een eerdere verplaatsing van maart naar juni, nuverplaatst naar vrijdag 29 januari 2021. Tickets voor het concert eind maart blijven geldig voor de nieuwe datum in januari.

Heb je tickets gekocht voor dit evenement? Dan ontvang je zo snel mogelijk per e-mail bericht van ons. Alvast bedankt voor jullie geduld en begrip!

20:00 deuren open
21:00 - 21:30 Mark Lada's Golden Arches
22:00 - 23:30 The Kik

Enkele maanden na hun twee uitverkochte Ahoy Rotterdam shows gaat THE KIK ‘terug’ de clubs is. Met spiksplinternieuw eigen werk wel te verstaan! De eerste single verschijnt 6 december en het nieuwe album komt in het voorjaar van 2020 uit. Een tipje van de sluier: Er zijn synthesizers.

THE KIK bestaat sinds 2011 uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. De band maakten tot op heden drie eigen albums (Springlevend, 2, Stad en Land, een album met Armand, een cover album (Hertaalt!) en een live dubbel LP (Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick). Daarnaast produceerde de band drie eigen theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!).

In 2019 verkocht de band onder meer het nieuwe Luxor Theater, TivoliVredenburg, Het Concertgebouw en Ahoy Rotterdam uit met hun uitvoering van Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick. Daarnaast toerde The Kik langs clubs en festivals in Nederland en deed onder meer Lowlands en Parkpop aan en ging tweemaal op tournee naar Spanje.

Bescheiden radio succes had de band met een single van hun eerste album, Simone en met Chef’s Special hertaling Schuilen bij Jou. In 2013 was de band huisband van De Wereld Draait Door.

Als support nemen ze MARK LADA'S GOLDEN ARCHES mee! Onder de naam Golden Arches komt Mark Lada, frontman van traumahelikopter, voor het eerst met Nederlandstalig solowerk. Hierbij wordt hij bijgestaan door leden van onder meer Afterpartees, Mozes and the Firstborn en PAUW.

let op, dit is een 'sta-concert'!
 
Naam:
Adres:   
  ()