agenda-to.com
concertkalender België Nederland

26-11-2020 - Rootsriders VERPLAATST: VAN 22 MEI > 26 SEPTEMBER

Evenement:
Datum: donderdag 26-11-2020 
Deuren: 20:30 
Start: 21:00 
Category: Concert 
Artiest(en): Rootsriders VERPLAATST: VAN 22 MEI > 26 SEPTEMBER 
Genre: Reggae 
Info: De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

**Beste Beestbezoeker!

**Vanwege de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus gaan alle evenementen tot 1 september 2020 in 't Beest niet door. Zo ook dit concert. Voor de concerten worden zoveel mogelijk nieuwe data gezocht. ****

Voor dit concert van de Rootsriders is een nieuwe datum gevonden. Het wordt verzet van 22 mei naar 26 september. Wij hopen dat we tegen die tijd weer veilig kunnen genieten van live-muziek. Gekochte kaarten blijven geldig voor het concert in september.

Op dit moment werken wij backstage hard aan het verplaatsen van concerten en andere zaken die deze Corona-crisis met zich meeneemt. Mensen met tickets ontvangen binnenkort van ons per e-mail bericht over deze verplaatsing en de afhandeling van hun kaarten.

Alvast bedankt voor jullie begrip en geduld!

Ladies in Red, Gold & Green is een nieuw project van de muzikanten achter Rootsriders, 1 van ’s werelds bekendste én beste Bob Marley tribute bands. Het vocale vuurwerk in die show komt namelijk niet alleen van de frontman van de band maar evengoed ook van de geweldige achtergrondzangeressen die nu eindelijk eens hun eigen spotlights verdienen om te laten zien dat hun talenten verder reiken dan het zingen van hun hemelse koortjes alleen. Vandaar deze nieuwe show met alleen de beste, lekkerste, grootste, hardste en vrolijkste reggaeliedjes van alleen de beste vrouwelijke artiesten. En begeleid door Rootsriders, zijn uiteraard ook nu de positive vibrations weer volledig gegarandeerd!
 
Naam:
Adres:   
  ()