agenda-to.com
concertkalender België Nederland

11-09-2020 - Jennie Lena VERPLAATST: VAN 1 MEI > 11 SEPTEMBER

Evenement:
Datum: vrijdag 11-09-2020 
Deuren: 20:30 
Category: Concert 
Artiest(en): Jennie Lena VERPLAATST: VAN 1 MEI > 11 SEPTEMBER 
Genre: Divers 
Subgenre: Soul, R&B, Jazz, Hiphop, Gospel, Funk en Blues 
Info: De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Beste Beestbezoeker!

Vanwege de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus gaan alle evenementen tot 1 september 2020 in 't Beest niet door. Zo ook dit concert. Voor de concerten worden zoveel mogelijk nieuwe data gezocht.

Voor dit concert van Jennie Lena is een nieuwe datum gevonden. Het wordt verzet van 1 mei naar 11 september. Wij hopen dat we tegen die tijd weer veilig kunnen genieten van live-muziek. Gekochte kaarten blijven geldig voor het concert in november.

Als je tickets had gekocht voor dit concert in mei dan heb je op 2 april een e-mail van ons ontvangen hierover. Zo niet? Stuur dan een mail naar info@tbeest.nl.

Bedankt voor jullie geduld en begrip!

Jennie Lena 'stands out!'. Haar rauwe zangtalent is echt en ongepolijst, recht uit het hart. Je voelt zowel haar kracht als haar gevoeligheid, of ze nou op het podium staat of ernaast. Jennie groeide op in een familie van muzikanten. Van haar overgrootvader tot aan haar ouders: iedereen zong of speelde een instrument. Ze werd beïnvloed door een rijk pallet aan muzikale stijlen: Soul, R&B, Jazz, Hiphop, Gospel, Funk en Blues. Ze sloot deze stijlen in haar hart en dat hoor je onmiskenbaar terug in haar geweldige stem en songwriting. Haar muziek balanceert voortdurend op de grens tussen pijn en hoop en daarmee zingt dit natuurlijke podiumbeest recht je hart binnen. Dat ze daarnaast ook nog eens gezegend is met een flinke dosis frisse humor draagt bij aan haar eigenheid.

De definitieve doorbraak bij het grote publiek volgde na haar auditie bij 'The Voice of Holland' in 2015. Haar 'blind audition' nummer Who's Loving You ging onmiddellijk viral en daarmee trok ze internationaal de aandacht. De video is inmiddels meer dan 30 miljoen keer bekeken.”.

Dit jaar brengt Jennie Lena een nieuw album uit, geproduceerd door Frank McComb. Op de plaat keert Jennie terug naar haar roots, in depth Soul & Blues.
 
Naam:
Adres:   
  ()